African interior design

Het wow-gevoel van de luxe Afrikaanse Safari lodges
Geïnspireerd door het prachtige interieur van luxe Safari Lodges in Zuid-Afrika,  Zimbabwe, Namibië en Botswana, ben ik voor interieur ontwerpers, stylisten en particulieren altijd op zoek naar de exclusieve woondecoraties die de authentieke Afrikaanse sfeer uitademen. Tijdens mijn reizen naar Afrika vind ik de Limited Editions waar je écht even bij stil moet staan en dan zegt: ‘wow, dit is ‘m!’

Exclusieve Afrikaanse woondecoraties met een verhaal
De zoektocht naar deze etnisch chique en exclusieve handgemaakte items is een avontuur op zich. Maar de verhalen van de lokale mensen die de producten vervaardigen zijn minstens zo bijzonder en blijven je bij. Graag vertel ik je het authentieke verhaal achter jouw exclusieve aankoop.

Townshipsmile levert aan interieur ontwerpers, stylisten en via de Online Store op deze site
Aan interieur ontwerpers levert Townshipsmile de Afrikaanse woondecoraties uit voorraad of vanuit een zoekopdracht, passend bij de interieurprojecten die zij begeleiden. Met stylisten maak ik afspraken voor (tijdelijke) decors. Stuur een mail voor prijsafspraken en mogelijkheden.
Particulieren bestellen eenvoudig via ‘Collection’ in de Online Store op deze site.

‘Het is mijn missie om de verborgen schatten van Afrika
te vinden voor mijn klanten’

Wat is jouw African Must Have?

‘Regelmatig krijg ik de vraag of ik op zoek wil gaan naar een specifieke interieur decoratie uit Afrika die tijdens een verblijf in een Safari lodge is gespot maar onmogelijk meegenomen kon worden door de klant. Ik hou van deze bijzondere aanvragen.’

Ben je op zoek naar een ‘must have’ uit Afrika voor jezelf of een opdrachtgever? Ik zet mijn hele netwerk voor je in en ga tijdens mijn reizen op zoek naar jouw exclusieve ‘African treasure.’ Laat hieronder jouw gegevens achter, dan neem ik persoonlijk contact met je op.