Bestelinformatie

Levertijd & kosten
Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De bestellingen zijn normaal gesproken binnen 3-5 werkdagen in huis, tenzij er een andere levertijd wordt gecommuniceerd. De verzendkosten voor Nederland betalen wij. Verzendkosten voor overige EU landen zijn € 19,95. Wij leveren niet buiten de EU. Je bestelling verzenden wij in een stevige kartonnen verpakking. Het kan zijn dat we een goede doos hergebruiken om het milieu te sparen.

Wanneer een product niet op voorraad is dan wordt dat op de site vermeld. Wil je weten wanneer we weer een nieuwe levering uit Afrika verwachten, neem dan even contact met ons op via: info@townshipsmile.nl.

Betaalmogelijkheden 
Bij ons kun je veilig online betalen via een overboeking, iDEAL, PayPal, Credit Card en Mister Cash (België).

Kwaliteit en garantie
Enkele artikelen kunnen licht afwijken van de afbeelding, dit staat bij het betreffende artikel vermeld in de webshop. Dit komt doordat alles handgemaakt is en afhankelijk van de materialen die voorradig zijn of aangeleverd worden in de ateliers en de townships.

Er wordt uiteraard uitsluitend gewerkt met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Mocht een artikel onverhoopt toch gebreken vertonen, dan valt dit onder je garantie, mits de gebreken voortkomen uit een mankement aan het materiaal of de constructie. Deze garantie is geldig tot een half jaar na aankoop van het product.

Wanneer er iets mis blijkt te zijn met een product langer dan een half jaar na aankoop, neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we het probleem alsnog verhelpen.

Ruilen en retourneren
Mocht je een product willen ruilen of retourneren dan kan dit binnen 7 werkdagen, mits je de aankoopbon hebt bewaard. Stuur ons een mail o.v.v. je bestelnummer en de reden van ruiling of retour met je betaalgegevens naar info@townshipsmile.nl. Als je het product wilt ruilen voor een ander artikel, vermeld dat dan ook in je mail. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor je eigen rekening, behalve als het om een defect buiten jouw schuld om gaat.